Search
Close this search box.

Tarieven

GEMEENTEN

De Branchevereniging staat voor u klaar. Wij kunnen verschillende activiteiten voor uw gemeente organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een voorlichtingsavond, een pilot waarbij inwoners wasbare luiers gaan uitproberen, of het ontwerpen van informatie-flyers. 

Hoe werkt het?

Heeft u interesse in een samenwerking, neem dan contact op via ons contactformulier. Hierna volgt een eerste gesprek, waarin wij uw wensen inventariseren. Dit gesprek is kosteloos. Vervolgens maken wij obv uw wensen een voorstel en stellen een offerte op. Afhankelijk van het de omvang van het project zal de totaalprijs verschillen. Wij rekenen een uurtarief van €80,- ex BTW. 

Voorbeeld

Een gemeente zou graag het aandeel wegwerpluiers in hun restafvalstroom willen verminderen. Maar hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen, vinden ze erg lastig om uit te werken. De ambtenaren weten van het bestaan van wasbare luiers, maar ze hebben zelf geen verstand van het product, dus dat maakt het moeilijk om het uit te rollen. Vandaar dat ze contact opnemen met de Branchevereniging Wasbare Luiers, voor een marktonafhankelijk advies.

In een eerste gesprek tussen 2 van de branche-leden en gemeente-ambtenaren worden de wensen en mogelijkheden besproken. Uiteindelijk wordt er besloten om een informatie-avond te gaan organiseren in de gemeente, in samenwerking met een aantal lokale verloskundigen en met bewoners die al wasbare luiers gebruiken. Daarnaast besluit de gemeente om bij geboorte-aangifte informatie te verstrekken over wasbare luiers, met daarbij als leuke gadget één wasbare luier, in de kleuren van het gemeente-logo. 

De branchevereniging geeft aan te kunnen helpen op één van de volgende manieren:

  • Basispakket: Script aanleveren
    Hierbij levert de branchevereniging onafhankelijke informatie over wasbare luiers aan de gemeente, met daarnaast een script dat de gemeente kan volgen om zelf het plan in werking te stellen. Dit script wordt op maat gemaakt, afhankelijk van de wensen. Het werk wordt hierbij gedaan door de medewerkers van de gemeente. 

  • Assistentiepakket: Opzet van het script en assistentie bij de uitvoering.
    Hierbij krijgt de gemeente alles was in het Basispakket hierboven is omschreven, maar daarnaast krijgt de gemeente vanuit de branchevereniging een coördinator toegewezen, die het geheel in goede banen leidt. Denk hierbij aan het contact tussen gemeenten en derde partijen, of het ontwerpen van de flyers. De uiteindelijke uitvoering wordt gedaan door medewerkers van de gemeente.

  • Totaalpakket: Wij nemen alles voor u uit handen
    Hierbij neemt de branchevereniging u als gemeente alles uit handen. Dus wij organiseren een informatieavond, zijn hier zelf aanwezig om het verhaal te vertellen, wij regelen en ontwerpen de flyers en de luiers in de kleuren van het gemeente-logo. Daarnaast kunnen we ook eigen inwoners van de gemeente activeren, die graag mee zouden willen denken over dit proces. Door ons uitgebreide netwerk, hebben wij in alle gemeenten wel enthousiaste klanten of consulenten.   

Pakket op maat

Bovenstaand voorbeeld is een mogelijkheid van hoe we zouden kunnen werken. Afhankelijk van uw wensen als gemeenten is ieder pakket op maat. Er is van alles mogelijk. Neem voor meer informatie contact op via ons contactformulier.

Informatie

Over ons

Deze website krijgt een nieuwe schone broek!

Een nieuwe stijl, indeling en ga zo maar door. Spot je een foutje? Geef het aan ons door.